excel kurser

Styrk dine kompetencer med Excel kurser

Written by Astrid Pedersen

I langt de fleste kontor virksomheder anvendes Microsoft Office applikationerne i det daglige arbejde. En af de hyppigst anvende applikationer inden for alt hvad der hedder regnskab, økonomi, finans, Business Intelligence og forretnings udvikling er Microsoft Excel.

Microsoft Excel er et utroligt alsidigt program, som i løbet af de seneste tyve år er gået fra at varetage en simpel regnearks funktion og til at kunne anvendes i stort set alle sammenhænge hvor større tal og data mængder er involveret. Microsoft Excel integrerer uden problemer med eksempelvis SQL databaser og kan således anvendes som et redskab til udtræk og behandling af data i en sådan.

Du vil kunne få glæde af Microsoft Excel når du skal udfærdige regnskaber og budgetter, lige som du vil kunne anvende Microsoft Excel som et effektivt projektstyrings værktøj og i forbindelse med udarbejdelse af rapporter inden for Business Intelligence.

Du kan oprette live dashboards i Microsoft Excel og sågar hele applikationer med Microsoft Excel og Microsoft Visual Basic for Applications. Faktisk vil du med Microsoft Excel kunne overflødiggøre en lang række dyre programmer og redskaber, hvis du altså mestrer applikationen og kan udnytte den optimalt.

Bliv skarp på Microsoft Excel med et Microsoft Excel kursus i København

Derfor er det en rigtig god idé at investere i uddannelse på dette område. Til dette formål kan du med fordel benytte dig af de mange tilbud om Microsoft Excel kurser hos 4D. 4D er en dansk kursus udbyder, som har specialiseret sig i IT kurser målrettet erhvervslivet.

Hos 4D vil du kunne finde Microsoft Excel kurser på alle niveauer. Uanset om du er absolut novice inden for Microsoft Excel, eller om du har en vis erfaring med anvendelse af det versatile program, vil du hos 4D finde et kursus i Excel som passer perfekt til dine behov – læs mere på 4d.dk

About the author

Astrid Pedersen

Leave a Comment