chili con carne

Spændende og lækker aftensmad med chili con carne

Spændende og lækker aftensmad med chili con carne
Written by Astrid Pedersen
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Leder du efter en opskrift på et hjemmelavet aftensmåltid, som såvel børn og voksne i familien vil elske? Så skulle du prøve med Chili Con Carne.

Nem og velsmagende aftensmad med Chili Con Carne

Til Chili Con Carne skal du udelukkende bruge råvarer og krydderier, som kan findes i et helt almindeligt supermarked eller din lokale dagligvare butik. Det drejer sig om hvide og røde bønner (baked beans og kidney beans), hakket oksekød, flåede tomater, chili (friske eller i pulver eller pasta form), salt og peber. Det er således både nemt og billigt at købe ind til Chili Con Carne.

Når du skal i gang med at røre en omgang Chili Con Carne sammen, skal du blot bruge en god, skarp kniv, en rummelig og tykbundet gryde, samt selvfølgelig et skærebræt og en røreske. Mere skal der faktisk ikke til. Og du kan med fordel tilberede din Chili Con Carne en eller flere dage forud for servering. Den lækre ret bliver faktisk bare mere lækker af at hvile et døgns tid under låg i sin gryde på komfuret. Drejer det sig om flere dage, kan gryden stilles i køleskabet. Smagen bliver både dybere og mere nuanceret, hvis din Chili Con Carne får lov at trække. Og så skal den blot varmes grundigt igennem inden du serverer den.

Du kan servere din Chili Con Carne med ris eller kartoffelmos. Hvis du ikke gider at skulle koge ris eller lave kartoffelmos, fungerer Chili Con Carne også fint med taco skaller eller et lækkert flute og eventuelt en klat creme fraiche. Du kan vælge at lave en stærk chili pasta, som folk selv kan tilsætte, hvis de ønsker ekstra hot Chili Con Carne. Og da Chili Con Carne går utroligt godt sammen med øl, anbefales det, at du har køleskabet fyldt!

Du kan læse mere om den lækre ret og finde inspirerende opskrift på Chili Con Carne på https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/10355/chili-con-carne 

About the author

Astrid Pedersen