Emaljelak til badekar

Sådan laver du et budgetvenligt badeværelse

Sådan laver du et budgetvenligt badeværelse

advertorial

Badeværelset er uden tvivl et af de vigtigste rum i dit hus. Vi tilbringer alle sammen meget tid i dette rum, men der er ikke mange mennesker, der tager sig tid til at få badeværelset til at føles hyggeligt. Men bare rolig; det er derfor, vi er her!

Om det kræver en omgang maling på væggene eller en mindre renovering af dine skabe, så vil vi i dette blogindlæg give dig nogle gode idéer til, hvordan du kan renovere dit badeværelse på budget, men uden at gå på kompromis med dine ønsker. Vi håber, at disse tips og tricks hjælper dig med at gøre dit badeværelse hyggeligt.

 

image

 

Mal væggene

Vores første idé er at male væggene på dit badeværelse. Det er en billig måde at skabe en stor forandring. Du kan vælge en lys farve, der gør, at rummet virker større eller en mørk farve, der får badeværelset til at føles hyggeligt. Det vigtigste du skal huske er at vælge en maling med høj glans og selvfølgelig en farve, som du elsker.

Generelt er det altid en god idé at lege med farver. Det behøver ikke kun at være maling. Du kan også få farver ind på dit badeværelse gennem møbler og andet interiør. Du kan f.eks. vælge at købe et farverigt badeforhæng og/eller bademåtte og du kan købe nogle smukke malerier til væggene.

Genbrug dine møbler

Selvom du måske har et ønske om nye badeværelsesmøbler, så er det en dyr post og vi forstår godt, hvis du gerne vil spare nogle penge. Du kan derfor vælge at genbruge dine møbler ved at give dem nyt liv. Hvis du har et skab, kan du vælge at slibe det og give det en gang maling. Der er ingen tvivl om, at det vil pynte.

Du kan også vælge at opfriske dit gamle badekar. Hvis emaljen er ved at være slidt, kan du vælge at male det med emaljelak eller polyuretha. Det kan dog være en svær proces, så læs mere her og bliv inspireret: https://www.emaljespecialisten.dk/emaljelak-til-badekar/.