brygudstyr fra albryg

Sådan finder du gær til din ølbrygning

Written by Cecilie Mortensen

Hvis du er ølentusiast, så er der sikkert ikke noget bedre end at udforske og nyde gode øl. Der er nemlig god mulighed for at få mange forskellige smagsoplevelser, alt efter hvilket mærke du kaster dig over. Når det er sagt, så kan det være, du gerne vil tage skridtet videre og kaste dig ud i din egen ølbrygning. På den måde kan du selv eksperimentere med helt nye smage og varianter.

For at hjælpe dig selv godt fra start, skal du gerne ud og have fat i gær til din ølbrygning, så du kan sætte processen i gang. Spørgsmålet er bare, hvordan du finder den helt rette. 

Find gær til ølbrygningen hos ALBRYG

Et af de firmaer du i den grad bør rette din opmærksomhed mod, når det kommer til hjemmebrygning, er ALBRYG. 

Det særlige ved gær i ølbrygningsprocessen er, at den både er med til at tilføre alkohol, smag og aroma. Derfor er det selvfølgelig også et must, at du får fingrene i præcis den variant, du ønsker. Hvis ikke du ved, hvor du skal starte, så finder du en lang række forskellige varianter hos ALBRYG – og som en ekstra bonus, så kan du få gæren i mindre doser, så du kan afprøve lidt forskelligt. Det sjove ved ølbrygning er nemlig også, at du rigtig kan få lov til at eksperimentere, alt imens du laver forskellige øl. 

Få rådgivning omkring den gær du skal vælge 

Hvis du har den mindste tvivl om, hvilken gær du skal vælge at gå med, så kan det altid anbefales, at du rækker ud til en eller flere leverandører af gær. På den måde kan du blive klogere på hele det udvalg, der findes af gær, og hvordan de ikke mindst adskiller sig fra hinanden. I sidste ende har dit valg nemlig meget at sige for den smag, som du ender ud med. 

About the author

Cecilie Mortensen