døre

Nyd sommeren på din veranda

Nyd sommeren på din veranda

advertorial

Selvom du ikke har et hus med en veranda på størrelse med dem, du ser i Borte med blæsten, skal du ikke undervurdere fordelene. I virkeligheden er en veranda en overdækket terrasse. Fordelene med at have en overdækket terrasse eller en veranda er, at du kan benytte den langt mere, end hvis du blot har en åben terrasse.

Blandt andet kan du sidde i læg i det tidlige forår og om efteråret, hvor der måske blæser eller regner. Om foråret glæder alle sig til at komme ud og nyde solen og det kan man på en veranda også selvom man skal have et tæppe med. Som regel skal man igennem en eller et par dobbelt verandadøre for at komme ud. Du kan se eksempler på verandadøre på klarvinduer.no. 

døre

Få lavet større døre

Har du kun en enkel dør ud til din veranda, kan du med fordel overveje om det vil give mening at få skåret hul, så du kan få dobbelt verandadøre. Det vil have den fordel at du vil få mere lys ind i din stue, eller hvor du ellers kommer ud på din veranda. Det vil også gøre det nemmere at komme ud og det vil få din stue til at virke større. Især hvis dørene går ud af.

Der er flere fordele ved en veranda eller en overdækket terrase. Du kan blandt andet sidde ude i dårligt vejr, grille og tørre tøj. Er vejret til det er det også muligt at sove udendørs om sommeren, uden at blive ramt af regnen. 

Er du i tvivl om hvordan dine døre skal se ud eller vende, kan du med fordel få råd og vejledning af din tømrer. Han vil ogå kunne råde og vejlede dig om du skal eller kan få lavet et hul, så du kan få større døre.