Havemøbler

Når havemøblerne skal frem og tilbage

Du tager fejl, hvis du tror, at den her artikel skal give dig en huskeregel med, hvordan du husker, hvornår det er tid til at gå fra sommertid til vintertid, hvad der er forskellen, og hvor længe det varer.

For det kan jo formentlig snart være noget, der hører fortiden til med at skifte på urene, men med undtagelse af et fåtal af havemøbler, så skal man helst stadig huske at tage disse frem og retur alt efter sæsonen.

Du behøver da heller ikke tage dem frem, men så bliver det nok en kedelig sommer, selvom vejret som regel plejer at være dårligt, men det skulle da lige vise sig at blive godt vejr det år, hvor du dropper at tage dem frem!

Er havemøblerne fremme, så bør man tage dem ind igen, når efteråret nærmer sig. Det kan være forskelligt fra år til år, da man ikke altid kan stole på kalenderen.

Men hvordan får man dem så lettest frem og tilbage?

Tænk fremad med havemøblerne

Man bør på forhånd tænke på, hvordan man har tænkt sig at agere med havemøblerne, når man for eksempel har taget dem væk.

For hvis man har proppet dem ind bagerst i et skur, eller de langsomt er endt der i løbet af det sidste halve år, fordi ting er blevet opmagasineret foran dem, så bliver det et helvede at få dem ud.

Når de så skal ud og ind, så sørg for at bære dem ud, så de ikke går i stykker i sig selv selv eller rammer andet. Gerne skal man være flere om den opgave.

Desuden bør man tjekke havemøblerne i god tid, inden de skal frem, for det kan være, at man trænger til at få nye havemøbler, og så kan man lige så godt smide de gamle ud med det samme.

About the author

Anders Lundtang Hansen

Leave a Comment