Misbrugscenter

Hvor ligger de bedste misbrugscentre?

Hvor ligger de bedste misbrugscentre?

Ved du hvad, når du søger misbrugsbehandling og i den forbindelse – selvsagt – leder efter det rette misbrugscenter, så er det virkelig svært at komme med et sammenfattet, konkret og personligt svar, der egner sig lige til dig.

Og det afhænger ikke alene af, at ikke to mennesker er ens og har forskellige behov til, hvad det skal indbefatte at få foretaget en misbrugsbehandling.

Det drejer sig i lige så høj grad også af dig selv som misbruger (for lige at tage fat i en konkret person: dig, uden således hentyder til, at vi mener, at du har et misbrugsproblem), for måske har du brug for mere end én behandling.

De behandlinger kan foregå fordelt over forskellige omgange, men de kan også sammenfatte og overlappe hinanden. Måske er det dog også tænkeligt, at de behandlinger er så forskellige, at de skal foretages forskellige steder af forskelligt personale og behandlinger.

For det er ikke udelukket, at man som misbruger ikke har to omgange, hvor man har behov for den samme behandling. Det kan jo tænkes, at den tidligere behandling ikke var effektiv nok, selvom man troede det og følte det.

Det vigtigste er selvfølgelig altid, at man som misbruger er direkte indstillet på at få foretaget en grundig behandling, og at man ikke gør det for at tilfredsstille andre personer, der mener, at den er gal med en – selvom den antagelse måske er begrundet.

Men selv når den opfattelse er stålsat og fastlåst, så kan en grundig behandling stadig slå fejl, så man har brug for endnu en behandling – et andet sted.

Således kan man sige, at selvom man fik en god behandling ét sted, så skal man måske have en anderledes og mindst lige så effektiv behandling et andet sted.

Så at forklare, hvor det bedste behandlingscenter ligger for dig, er simpelthen ikke til at sige, det må du prøve dig frem til.

Vi håber dog for dit vedkommende, at du ikke skal bruge for mange forsøg på at finde den rette løsning for dig på et behandlingscenter.

About the author

Anders Lundtang Hansen