psykolog

Hvad får jeg ud af at gå til psykolog?

Written by Astrid Pedersen

Føler du at du er kørt fast i det samme spor, kan du have stor glæde af hjælp fra en psykolog. En psykolog kan hjælpe dig med alle de mentale problemstillinger, du går og slås med i det daglige. Mange af disse bunder nemlig i ubevidste mekanismer og dynamikker, som en dygtig psykolog kan hjælpe dig med at afdække.

På den måde kan du opnå en øget indsigt i dig selv og den måde hvorpå du anskuer verden samt en højere erkendelse af de mål du hidtil har levet for at opfylde. Du kan, kort fortalt, lære at vende tingene på hovedet med hjælp fra en dygtig psykolog. Og så bliver du bedre til at mestre din tilværelse og foretage oplyste valg og beslutninger som angår dit eget velbefindende.

Hvor kan jeg finde en dygtig psykolog i Lyngby?

Det er altid en god idé at vælge en psykolog som har praksis forholdsvis tæt på éns bopæl. Så undgår man de lange transporttider, som kan være en hindring i forhold til at komme af sted til sit psykolog besøg.

Er du bosat i Lyngby eller nærmeste omegn, bør du således finde en psykolog i det område. Her kan du med fordel vælge autoriseret psykolog Lars Nørgaard fra Psykolog.dk. Lars Nørgaard har mange års erfaring med psykologisk terapi, og har især specialiseret sig inden for selvudvikling, parterapi og kognitiv terapi. Der ud over tilbyder Lars Nørgaard walk and talk i naturen, hvor du kan få luft for tankerne mens I vandrer i det skønne nordsjællandske terræn.

Lars Nørgaard er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet og har siden 2000 arbejdet som selvstændigt praktiserende psykolog. Uanset om du er henvist gennem din private sygeforsikring eller om du er selvbetalende patient kan du hos Lars Nørgaard få den mest kompetente psykolog behandling i Lyngby.

Du kan læse mere, og bestille tid til din første konsultation, på psykolog.dk

About the author

Astrid Pedersen

Leave a Comment