bambus tøj

Holdbare og miljøvenlige strømper af bambusgarn

Written by Simone B

Et miljøvenligt alternativ 

Vidste du, at der findes et særdeles lækkert og miljøvenligt alternativ til de traditionelle bomulds- og polyesterstrømper? Det gør der i form bambusstrømper, der har en lang række fordele sammenlignet med mere traditionelle strømper. Boody har skabt en række af lækre strømpedesigns til mænd, som alle er lavet af en blanding af bambusgarn og spandex. 

Bambusgarn er særdeles holdbart og slidstærkt, hvorfor Boodys bambusstrømper snildt kan bruges til både hverdag og træning igen og igen. Bambus har herudover antibakterielle egenskaber, hvorfor bambusstrømperne er mere svedabsorberende og svedlugtsreducerende end traditionelle strømper. Ikke mindst er bambus langt mere miljøvenligt at dyrke i sammenligning med eksempelvis bomuld, idet det eksempelvis blot kræver 1/40 del af den mængde vand, som der skal bruges til opdyrkningen af bomuld. Bambus vokser også langt hurtigere end bomuld, hvorfor udbyttet af landbrugsjorden er langt større end ved bomuld. Du kan altså med god samvittighed anskaffe dig nye strømper, som både har store fordele for dig og for vores planet. 

Pasformer til enhver lejlighed

Boodys bambusstrømper findes i mange forskellige pasformer, så hvert et behov skulle gerne være dækket ind. Find både strømper der sidder lavt på læggen, ankelstrømper til eksempelvis sneakersbrug, sportsstrømper og helt lave strømper, der giver et strømpefrit look i dine sko. Strømperne fås i de traditionelle farver sort, hvid og grå. Bambus er et blødt materiale, så selvom strømperne er lavet til at sidde tæt om din fod, så de støtter, som de skal, vil det bløde materiale fortsat danne sig efter netop din fod, så du ingen ubehag mærker. 

Det lyder da ret godt, tænker du måske, men hvad med prisen? Alle strømperne sælges til særdeles overkommelige priser, der ligger mellem 34 og 49 kroner. Hermed undgår du at gå på kompromis med hverken kvalitet, bæredygtighed eller pris. Se meget mere til de lækre bambus strømper her. 

About the author

Simone B

Leave a Comment