billigt lån

Find et billigt lån hos en troværdig långiver

Written by Astrid Pedersen

Har din slunkne pengekasse brug for en saltvandsindsprøjtning, så du kan finansiere opfyldelsen af et stort ønske eller dækning af en uforudset udgift? Så kan du optaget et online lån.

Hvor kan jeg optage et billigt lån online?

Der er mange långivere som benytter sig af online services til udstedelse af billige lån. Men du skal se dig rigtig godt for når du begiver dig ud på det online låne marked. Dette er nemlig en sand jungle hvis underskov er oversået med faldgruber i form af uvederhæftige långiver.

De såkaldte ågerkarle og lånehajer vil typisk lokke med billige lån til lave renter, rentefrie perioder og minus start gebyr. Men du skal som sagt passe på. Dit lån kan hurtigt risikere at blive rigtig dyrt hvis du ikke læser det der står skrevet med de allermindste bogstaver i aftalen.

Pludselig kan renterne stige til uanede højder, eller långiver kan pålægge dit lån voldsomme gebyrer. Og så bliver det billige lån faktisk rigtig dyrt i den sidste ende.

Find dit billige lån hos Ikano Bank

Derfor bør du udelukkende optage online lån hos en bank eller et penge institut som er registreret under den instans som hedder Finanstilsynet. Dette er nemlig din garanti for et lån som ikke bliver dyrere end hvad du har skrevet under på i forbindelse med optagelsen heraf. I hvert fald ikke hvis du opretholder din del af aftalen og sørger for at betale dine månedlige afdrag.

Hos Ikano Bank, som er godkendt af Finanstilsynet til udstedelse af online lån til private, kan du tilmed få lov til selv at fastsætte løbetiden for dit lån. Det betyder at dine afdrag kan opnå en størrelse så de passer perfekt ind i dit budget. Så vil du ikke få noget problem med at betale lånet tilbage – og dit lån vil således ikke blive dyrere end højst nødvendigt.

Søg om Ikano Bank lån på ikanobank.dk.

About the author

Astrid Pedersen