hotstone

Find det bedste udstyr til hotstone massage online

Written by Astrid Pedersen

Er du massør – for eksempel fysiurgisk massør eller sportsmassør? Så kan du med fordel overveje at inkludere hotstone massage som en del af dit program.

Hvad er hotstone massage?

Hotstone massage er, som navnet måske antyder, en særlig massage form som foregår ved hjælp af varme sten. De sten, som anvendes til hotstone massage, er særlige lava sten, som er slebet og poleret til de er ganske glatte og afrundede, helt uden skarpe eller spidse kanter.

Den vulkanske basalt sten er særdeles effektiv når det handler om at holde på varmen, på grund af sin porøse struktur. Under en hotstone massage bliver de opvarmede lava sten blive placeret på bestemte dele på kroppen. Her vil de afgive varme til de spændte og ømme muskler, og derved få spændingerne til at løsne gradvist op.

Stenene kan for eksempel lægges langs klientens rygsøjle, på hans eller hendes mave, på brystkassen, på håndfladerne eller på fødder og tæer. Når stenene har ligget der i et stykke tid vil massøren bruge stenene til at massere klientens krop ved hjælp af lange, bløde eller hårde strøg, æltende bevægelser, eller måske ved at rulle stenene langs musklerne i hele deres længde.

På den måde udnyttes varmen fra stenene optimalt til at opnå en dybdevirkende og langvarig effekt. Og du vil som massør nyde godt af den aflastning de varme sten giver dig på det ergonomiske plan.

Hvor kan jeg købe sten til hotstone massage?

Du kan hos Altermed Wellness finde et stort udvalg af hotstone massage sten i forskellige størrelser. Altermed Wellness fører desuden et bredt sortiment af øvrigt tilbehør til hotstone massage, for eksempel varmeovne til stenene, sten tasker samt poser som bruges i forbindelse med placering af hotstone massage sten på maven.

Se det store udvalg af hotstone massage sten og tilbehør på https://www.altermed.dk/da/hot-stones-c-5/ 

About the author

Astrid Pedersen

Leave a Comment