maler københavn

Få det flotteste resultat af malerarbejder med en dygtig maler i København

Få det flotteste resultat af malerarbejder med en dygtig maler i København
Written by Astrid Pedersen

Et smukt og ensartet stykke malerarbejde er den perfekte finish på en vel overstået renovering. Når du lige har fået sat dit hus eller din lejlighed i stand fra ende til anden, er malerarbejdet kronen på værket – og det vigtigste vidnesbyrd om renoveringen. Du skal kunne have glæde af dine lofter, vægge og træværk i mange år fremover. Og netop derfor giver det ingen mening at overlade maling af disse elementer til tilfældighederne.

I stedet bør du alliere dig med en dygtig og erfaren maler, som vil have langt bedre forudsætninger for at udføre malerarbejdet korrekt – og dermed opnå det flotteste og mest holdbare resultat.

Er det ikke dyrt at benytte sig af en professionel maler?

Mange mennesker vælger selv at forestå malerarbejdet i forbindelse med en renovering. Dette er dog langt fra altid den mest optimale løsning. Hvis du overvejer at varetage arbejdet med indvendig maling af din bolig på egen hånd, skal du være forberedt på, at opgaven kræver langt mere end blot at smøre maling på en væg.

Først er der hele arbejdet med forberedelse – du skal blandt andet ud og købe materialer og udstyr. Maling af god kvalitet samt pensler, ruller, malertape, bakker, spande og afdæknings plast eller pap er ikke helt billigt – og udgifterne løber hurtigt op. En professionel maler vil have adgang til disse nødvendigheder til en langt billigere pris, end du vil skulle betale i et byggemarked.

Dernæst kommer alt det slidsomme forarbejde, for eksempel nedtagning af tapet og lapning eller spartling af vægge. Dette kan du roligt sætte flere dage af til, lige som det at male vægge lofter, paneler, skabslåger, døre og dørkarme, vinduer og vinduesrammer samt diverse trælister og gelændere, også er en temmelig tidskrævende opgave.

Faktisk vil du hurtigt finde ud af, at det ikke kan betale sig at udføre malerarbejdet selv. Find i stedet din professionelle maler i København på https://malerkanonen.dk/maler-koebenhavn/ 

About the author

Astrid Pedersen