rekruttering

Få den rette hjælp til rekruttering

Få den rette hjælp til rekruttering
Written by Astrid Pedersen

Hvis du står for at skulle udvide din medarbejder stab med nøgle medarbejdere eller ledelses personel, er det vigtigt, at du ser dig godt for når du vælger rekrutterings bureau. I denne forbindelse kan du med fordel tjekke POULSEN Rekruttering ud.

Hvem er POULSEN Rekruttering?

POULSEN Rekruttering er et rekrutterings og HR bureau, som har speciale inden for blandt andet virksomheds rådgivning, head hunting og andre områder, som relaterer sig til forretnings udvikling med fokus på de menneskelige ressourcer.

Hos POULSEN Rekruttering er filosofien, at al udvikling i virksomheder og organisationer som som et resultat af menneskelig interaktion, og at det derfor er essentielt for virksomheden at udvælge de rette kompetencer og skabe de optimale rum for kommunikation og sparring. Dette faciliterer POULSEN Rekruttering gerne i form af assistance i forhold til valg af nøgle medarbejdere og match af kompetencer gennem nyansættelser og samtidig med udvikling af de enkelte personer, teams og ledelser gennem kurser og seminarer.

For POULSEN Rekruttering er det desuden magtpåliggende at pointere, at tillid, kompetence og høje etiske og moralske standarder kommer i første række i arbejdet med mennesker og virksomheder. Således består det dygtige team hos POULSEN Rekruttering af særdeles kvalificerede og vel uddannede konsulenter med et bredt spektrum af baggrunde samt lang praktisk erhvervs erfaring.

Blandt POULSEN Rekrutterings kerne værdier er kvalitet, lønsomhed og et bæredygtigt arbejdsmiljø. POULSEN Rekruttering stræber efter at opnå den højest mulige standard inden for de forretnings områder, virksomheden har specialiseret sig inden for. Dette betyder ikke nødvendigvis at blive den største spille på HR og rekrutterings markedet, men den dygtigste. Det er vigtigt for POULSEN Rekruttering at levere en ydelser, som skaber værdi hos kunderne og hjælper dem med at nå deres strategiske mål.

Skal du være en del af POULSEN Rekrutterings kunde portefølje, kan du kontakte virksomheden på https://www.poulsen-job.dk/ 

About the author

Astrid Pedersen