Gulvafhøvling Helsingør

Få bugt med fugtskader med en gulvafhøvling i Helsingør

Få bugt med fugtskader med en gulvafhøvling i Helsingør
Written by Astrid Pedersen

Er dit hjem beklædt med et lækkert, massivt trægulv, gør du sikkert alt, hvad der står i din magt for at holde træværket smukt, skinnende og ensartet. Et sæbe behandlet gulv skal for eksempel helst vaskes grundigt mindst én gang om ugen med særlig sæbe for at bevare sin hvidlige og silkematte overflade, som er så skøn både at gå og at se på. Og når gulvet bliver lidt flosset og slidt i kanterne, klares dette nemt med en grundig og effektiv gulvafslibning og en ny sæbe behandling – så kommer gulvet hurtigt til at stå som nyt.

Men hvad gør man, hvis gulvet har fået en alvorlig vandskade, og plankerne, lamellerne eller brædderne som følge heraf har forskubbet sig i niveauer, dannet grimme buler, fået grimme misfarvninger eller slået dybe revner?

Du kan udbedre en fugtskade med en gulvafhøvling

Til denne type skader forslår en gulvafslibning desværre ikke. Ved en gulvafslibning fjernes mellem 1 og 2 millimeter af træværkets overflade ved hjælp af sandpapir, monteret på en sliberondel – og dette er langt fra nok til at få bugt med de svære skader, som opstår, når fugten sætter sig i træværkets fibre. Et gulv, som har slået sig voldsomt efter en vandskade, skal have en gulvafhøvling for at blive pænt igen.

Hvem kan hjælpe mig med en gulvafhøvling?

Hvis du er betænkelig ved selv at skulle foretage en gulvafhøvling, er dette fuldt forståeligt. Faktisk anbefales det, at man overlader denne opgave til en gulvmand. En gulvmand kan i kraft af sin rutine og erfaring med gulvafhøvling garantere det optimale resultat – og samtidig minimere risikoen for yderligere alvorlige skader på det i forvejen beskadigede træværk.

Samtidig kan en dygtig gulvmand også forestå den efterfølgende gulvafslibning og den afsluttende efterbehandling, så gulvet bliver fint og ensartet igen.

Find din gulvmand på gkservice.dk

About the author

Astrid Pedersen