leje af fadølsanlæg

Drømmer du om fest med eget fadølsanlæg?

Written by Anne-Mette Hansen

Ingen fest er fuldendt uden god mad, lækre drikkevarer og underholdende detaljer. Når du selv holder en stor fest, kan det føles nemt bare at køre en tur til grænsen og handle drikkevarer ind til din fest. Men det ser også en anelse usmart ud at have dåseøl stående på dit flot anrettede festbord.

Et fadølsanlæg er en smart og lækker detalje, som helt sikkert vil optage mange af mændene (og nogle af damerne) til din store fest. Med sådan et kan du både servere lækker øl og sørge for, at dine pyntede borde forbliver pæne at se på!

Derfor skal du leje et fadølsanlæg til din fest

Hvis du allerede elsker øl. Så elsker du nok også at se øllen komme skummende ud af hanerne på et fadølsanlæg. Og så behøves der nok ingen overtalelse til at leje et fadølsanlæg til din næste fest.

Du har nok allerede overvejet det. Men hvis ikke du er helt overbevist eller har brug for nogle gode grunde til at overtale kæresten eller konen med, så får du dem under billedet:

1. Et fadølsanlæg er underholdning i sig selv. Lad det f.eks. stå fremme, så gæsterne selv kan betjene det. 

2. Med et fadølsanlæg kan du servere flere delikate øl til din fest. Alt sammen frisk fra hanen.

3. Du undgår at får trælse festbilleder, hvor dine borde er fyldt med dåseøl.

4. Du skal ikke rydde bordene for dåser, når festen er slut. Ingen emballage med et fadølsanlæg!

5. Du løber helt sikkert ikke tør for øl! Du kan købe store ankere til et fadølsanlæg med mange liter øl i!

Her kan du kan leje et fadølsanlæg på Sjælland

Hos Ringsted Festudlejning kan du leje et anlæg til din fest. Du kan også leje en fin bar med til anlægget, så der skabes en fed barstemning til din fest. Læs meget mere om mulighederne for at leje fadølsanlæg hos Ringsted Festudlejning på deres hjemmeside.

About the author

Anne-Mette Hansen

Leave a Comment